Samen groeien

Samen groeien

Salue Consultancy biedt in nauwe samenwerking met haar partners, gedreven ondernemers drie extra services om begeleid meer commerciële groei te realiseren.

1. SC Contentwriter

Je kunt het beste aanbod hebben ter wereld, maar als jij de enige bent die het weet – kom je niet ver.

De SC contentwriter is in het leven geroepen om het zakelijke dienstverlenend MKB te ontzorgen met het promoten van hun diensten.
De ervaren schrijvers helpen je graag om waarde te communiceren in de vorm van originele artikelen. Hierbij kunt kiezen voor een hands-off (volledig passief) of hands-on (uw kennis en expertise) aanpak.

Bij een hands-off aanpak neem de SC contentwriter het initiatief om een relevant onderwerp binnen uw branche te belichten.

Als u meer input wilt hebben, kunt u kiezen voor een hands-on aanpak waarbij u onderwerpen en inzichten aandraagt die professioneel verwerkt worden in de artikelen.

Deze artikelen zijn vervolgens te delen op de website en social media kanalen. Het is zelfs mogelijk om deze artikelen te bundelen en te verkopen als (E-)boek. Op deze manier deel je gestructureerd en consistent jouw inzichten met een oneindig aantal (potentiële) klanten.

Salue Contentwriter_logo

2. Kansrijke online funnel bouwen!

Lukt het niet met het vinden van de juiste leads?
Past het koud benaderen van leads absoluut niet bij de identiteit van jouw onderneming?

Dan helpt Salue Consultancy jou graag bij de oplossing! Met meer dan 15 jaar strategische marketing kennis in ons netwerk, zorgen wij dat de leads bij jullie komen.
Tijdens een intensief traject van meerdere weken inventariseren we de wensen, bieden we tips en tools ter voorbereiding van jouw funnel, en sturen we, indien nodig, bij.
Kortom: de ideale oplossing voor iedere onderneming die graag begeleid groeit in de online acquisitie!

Funnel_logo

3. Affiliates

Een groot aantal tevreden klanten verwijzen gepassioneerd hun netwerk door naar Salue Consultancy.
Dat tovert een glimlach op onze gezicht. We doen graag wat terug voor de mensen die ons aanbevelen.

Weet jij een zakelijk dienstverlenend bedrijf aan te leveren bij Salue Consultancy?
Dan belonen we jou graag met commissies tot wel 10%! 

 

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.