Algemene Voorwaarden

 1. Algemene voorwaarden
  De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website www.salueconsultancy.nl en de social media pagina’s van Salue Consultancy, het filiaal gevestigd aan de Westblaak 3012 KM, Rotterdam en medewerkers die naar buiten toetreden in hun hoedanigheid als vertegenwoordigers van Salue Consultancy.
 2. Privacystatement
  Salue Consultancy werkt volgens de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). In het verleden gaven klanten dikwijls mondeling toestemming voor het vastleggen van bijzondere persoonsgevens, zoals bedrijfsgerelateerde bijzonderheden die nodig zijn voor het afstemmen van het behandeladvies op de klant. Vanaf 25 mei 2018 werkt Salue Consultancy dan ook met intake- en/of informed consent-formulieren en – gesprekken. Daarmee voldoen we aan de informatieplicht en zorgen we ervoor dat de klant vrij, goed geïnformeerd, specifiek en ondubbelzinnig toestemming geeft voor het verwerken van van zijn of haar (bijzondere) persoonsgegevens.
  De persoonsgegevens die wij van u verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit uw naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en details over de door u genoten diensten en historische bedrijfsresultaten. Indien nodig worden gegevens betreffende analyses toegevoegd. We verwerken uw persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als advies bureau aan te bieden. Deze diensten bestaan, onder andere, uit het analyseren van uw onderneming en branche, het doen van adviezen en het implementeren van marketing campagnes.
  Uw persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om u digitale berichten te sturen over onze producten en diensten, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven. Toestemming geven gebeurd door zelf digitaal in te schrijven voor de nieuwsbrief of dit schriftelijk aan te geven op een formulier. U kunt zich echter ten allen tijde laten uitschrijven voor dergelijke berichtgeving door ons te mailen op info@salueconsultancy.nl
  We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Uw persoonsgegevens worden alleen binnen Salue Consultancy gedeeld. Ook is het mogelijk dat wij uw data delen met derden als wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.
  Alle persoonsgegevens worden verwijderd indien u hierom vraagt. Daarnaast worden uw persoonsgegevens zonder kennisgeving verwijderd als u gedurende 7 jaar geen gebruikt maakt van onze diensten. U heeft, onder normale omstandigheden, ten alle tijden het recht om te verzoeken uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Salue Consultancty streeft ernaar om uw verzoeken betreffende inzage/ wijziging/verwijderen binnen 28 dagen gehoor te geven. Dit gebeurd in de regel met menselijk handelen, maar in sommige gevallen automatisch (bijv: bij het uitschrijven van de nieuwsbrief).
 3. Diensten en artikelen
  Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
  Wij zijn niet aansprakelijk voor kleine wijzigingen o.a. in kleur of maat. De prijzen vermeld op de ‘behandelingen pagina’ en de papieren prijslijst zijn in de regel vanaf-prijzen. Dit houdt in dat het bedrag hoger of lager kan uitvallen door onder andere – maar niet uitsluitend –  tijd besteed, aanvullende wensen klant, gebruik van andere producten etc. Salue Consultancy zal de klant tijdig (lees: voorafgaand) mondeling of schriftelijk op de hoogte brengen van eventuele verhoging of verlaging van de kosten. Voor meer informatie en toelichting nodigen wij u uit voor een vrijblijvende consult.
 4. Online bestellen en bevestigen
  Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Als uw e-mailadres correct is ingevuld, ontvangt u binnen 48 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht. Daarin staat aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen is uw bestelling niet binnen gekomen. Neem in dat geval contact op met ons. Indien u wenst te betalen met een overschrijving per bank: Het totaalbedrag kunt u overmaken onder vermelding van uw artikel en naam. Zodra de betaling is ontvangen worden de artikelen verzonden.
  Betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging op onze rekening bijgeschreven te zijn anders vervalt de bestelling.
 5. Levering & Retour
  Wij streven ernaar om bestelde artikelen tussen 2 tot 7 werkdagen bij u te leveren nadat de betaling is ontvangen. Indien u met spoed iets wilt ontvangen kunt u dit per mail of telefoon aan ons laten weten. Geleverde artikelen kunt u binnen 10 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen zullen alsnog bij de klant in rekening gebracht worden. Indien u een artikel wilt ruilen kan dat binnen 10 dagen. De artikelen dienen in de originele verpakkingen en zonder beschadiging aan ons te worden geretourneerd. Wij verzoeken een kopie van de factuur retour. U kunt uw retourzending sturen naar:
  Salue Consultancy, Westblaak 3012 KM, Rotterdam.
 6. Aansprakelijkheid
  Ondanks de zorg die door Salue Consultancy aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Salue Consultancy niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van salueconsultancy.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Salue Consultancy aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.
  De informatie gegeven op de website en social media pagina’s zijn geen vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd uw consultant voordat u online advies opvolgt. Salue Consultancy en/of de auteur kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor het opvolgen van algemene online adviezen.
 7. Auteursrecht
  Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Salue Consultancy.

Bij onduidelijkheden betreffende de algemene voorwaarden verzoeken wij u om contact op te nemen met ons tijdens kantoortijden.